OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD KK Malle (N1) - ZVC Borgerhout (N1)  6-5 nv (3-2)

DATUM 25-02-2005

DOELPUNTEN 1’ Bali 1-0, 3’ Yachou 1-1, 14’ Kasmi 1-2, 16’ en 19’ Perreira 2-2 en 3-2, 33’ Hermans 4-2, 37’ Laenens 5-2, 38’ Hzaine 5-3, 39’ Yachou 5-4, 40’ Joundi 5-5 en 48’ Michiels 6-5.

VERSLAG In een evenwichtige aanhef nam Borgerhout voorsprong. Bryan Pereira ontbond dan zijn duivels en boog, met nog drie minuten te spelen, tot 5-2 om. De match leek gespeeld maar was het niet. Borgerhout sloot echter nog aan en lukte 4 seconden voor het einde nog de 5-5. In de tumultueuze verlengingen trok Malle het laken naar zich toe. Een handspel van Michiels en strafschop tegen werd niet gefloten, de bezoekers protesteerden heftig, Joundi kreeg daarbij rood en in de daarop volgende manmeersituatie lukte uitgerekend Michiels de winninggoal.